Excelleren in verbeelden

Fotografie, film en vormgeving zijn voor mij middelen om te visualiseren. Een mooie foto, bijvoorbeeld, is niet een doel op zich zelf. Wat dient het te bereiken? Of te communiceren? Uiteindelijk moet elk beeld een boodschap uitdragen, terwijl het in wezen als een kunstwerk is.

Alles wat ik doe, begint met een concept. Of ik nu werk met fotografie, film of grafische vormgeving, deze elementen combineer ik altijd. Samen creëren zij die ultieme visuele belevenis - vertaalt jouw verhaal of boodschap in fantastische visuele concepten.

Vlag1

MarkvanLuyk7

Creatieve veelzijdigheid

Ik ben afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Mijn voornaamste activiteiten zijn concept ontwikkeling, art directing, merk ontwikkeling, communicatie, fotografie, film, animatie, multimedia, web design, grafische vormgeving, interactieve presentatie, 3D en event design.

Op het gebied van software ben ik zeer vaardig in Adobe Photoshop, Final Cut Pro, Premiere Pro, After effects, Lightroom, Illustrator, Indesign, Garageband, Freeway pro and Acrobat Pro.

Voor een compleet overzicht van mijn CV download Mark van Luyk CV.pdf of ga naar mijn online profiel op LinkedIn.

MarkvanLuyk1

Referenties

Ik heb gewerkt met verschillende partners, zowel b2b en b2c, commercieel als non-profit. Mijn klanten zijn o.a. Ministerie van Buitenlandse Zaken, SNV, AgriProFocus, ICRA, Hivos, Both Ends, Foundation Dark & Light, Lokaal Mondiaal, Vice Versa, WHO, ASML Foundation, D=3, Albert Heijn, Business Openers, United World College, Engel Architecten, Philips, Sony and many more.

MarkvanLuyk4

BrandOutLoud

Tijdens mijn samenwerking met hulporganisaties viel mij op dat ontwikkelingssamenwerking -als sector- onder hoge druk staat. Vooral als het gaat om haar imago - ook niet verwonderlijk aangezien NGOs over de afgelopen 60 jaar choquerende beelden in hun communicatie hebben gebruikt. Dat moet veranderen!

Daarom ben ik actief betrokken bij BrandOutLoud als mede-oprichter en creatief directeur. BrandOutLoud is een Nederlands creatief communicatie buro gespecialiseerd in op maat gemaakte branding en communicatie voor maatschappelijk betrokken organisaties wereldwijd.

Vanuit BrandOutLoud geloven wij in het laten zien van de kracht, veerkracht, schoonheid en vooral de trots van de mensen om wie het gaat. We willen mensen portretteren in hun eigen omgeving met hoop en respect - en met de overtuiging dat zij geen slachtoffers zijn, maar potentiële katalysatoren voor de verandering.


Meer info? www.brandoutloud.org

MarkvanLuyk6

 

IndonesiaJudith2006294aEmbraceShoot121aMarkNuttyinKnickers1

 

#BrandOutLoud #fotografie #documentaire #hulporganisatie #Afrika #ontwikkelingssamenwerking #mode #portret #landschap #ontwerp #grafisch #communicatie #identiteit #merk #Politiek #NGO #Beeldvorming

 

Photo | Film | Design | About | Top 10 | Mail | Facebook | Twitter | LinkedIn

 

 

ButtonMark1
ButtonPhoto
ButtonFilm
ButtonDesign
connect
Titel
Info
Back